SOMA fotsoneterapi

Foto: Marianne Solem
Foto: Marianne Solem

Marianne Solem

Reg MNNH Soneterapeut

Jeg var ferdig utdannet soneterapeut ved Institutt for Helhetsterapi i Oslo i juni 2020. Klinikken på Rommen har vært åpen på ettermiddagene siden 6. februar 2020.

Mitt ønske er at du skal oppleve ro og tilstedeværelse når du kommer til klinikken. Du skal oppleve å bli sett og hørt. Jeg skal alltid gjøre mitt ytterste for å behandle dine smerter og plager på best mulig måte.

Velkommen❤️ 

Norske Naturterapeuters Hovedorganiseasjon (NNH)

Jeg er medlem i NNH og følger de yrkesetiske etiske retningslinjene de til enhver tid bestemmer. Du kan derfor være trygg på at dine helseopplysninger behandles i henhold til personvernloven og at taushetsplikten overholdes. Alle behandlinger journalføres. 


Muskulær Soneterapeut

Jeg har tatt en tilleggsutdanning som muskulær soneterapeut. Det er en mild behandling av muskel- og skjelettplager via soner på føttene. Passer godt for de som ikke tåler massasje. Muskulær soneterapi inngår som en del av den ordinære behandlingen når det trengs.


Foto: Marianne Solem
Foto: Marianne Solem

Pharma Nord

Jeg er forhandler av Pharma Nord sine produkter. Disse vitaminene og mineralene er produsert i Danmark og følger danske lover og regler. Som pasient hos SOMA fotsoneterapi kan du få 15% rabatt på hele sortimentet. Ta kontakt for å få kode.ZINZINO


Jeg er partner i Zinzino - et skadinavisk konsern som er verdensledende innenfor testbasert ernæring og forebygge god helse. 

Det handler om å skape balanse i kroppen, - det har Zinzino og fotsoneterapi til felles. 

Foto: Marianne Solem
Foto: Marianne Solem

Dr. Bachs Blomsterremedier

Jeg har tatt tilleggsutdanning i Dr. Bachs Blomsterremedier og kan derfor tilby det som en del av en helhetlig behandling av deg.


Foto: Marianne Solem
Foto: Marianne Solem

Lock-foot behandling

Jeg har tatt tilleggskurs i Lock-foot og kan tilby det som en del av en helhetlig behandling av deg. Behandlingen går ut på å utjevne beinlengdeforskjell som skyldes en låsing i knoklene i mellomfoten. Når kroppen er i vater, vil det være lettere å behandle plagene med for eksempel soneterapi, massasje eller annen behandling.


Foto: Elin Solem Hansen
Foto: Elin Solem Hansen

Hjemmebehandling

Jeg kan komme hjem til deg og behandle deg der. Da tar jeg med en stol der du kan ligge komfortabelt og godt, mens jeg foretar en helhetlig soneterapibehandling av deg - med eller uten øreakupunktur. Du kan bestille hjemmebehandling her.Bilder fra klinikken: