Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra behandlinger hos SOMA fotsoneterapi er justert for ikke å bryte "Lov om alternativ behandling av sykdom mv." 

Har du lyst til å gi meg en tilbakemelding på opplevelsen din, send meg en e-post.

"Jeg forsøkte SOMA fotsoneterapi for snart to år siden første gang. Jeg hadde prøvd fotsoneterapi for mange år siden før det.
Jeg ble tatt godt og vennlig imot av Marianne. Vi hadde en lang samtale med anamnese. Jeg har mange plager og går på flere medisiner. Marianne noterte og var veldig opptatt av å få vite alt om meg og mine diagnoser. Hun ville være sikker på at disse tingene følges opp av leger. Dette ga meg en trygghet. Jeg fikk ligge på en deilig seng med varme, puter og pledd. Rolig og fin stemning i rommet. Jeg var åpen for både øreakupunktur og fotsoneterapi. Jeg hadde store smerter og mye betennelser i hele kroppen, utmattelse, migrene og store smerter under bena. Marianne satte akupunktur i ørene først og så begynte hun å trykke under føttene mine. Hun trykket på punkter og spurte meg litt mer ut om jeg hadde problemer med ditt eller datt - mye av dette stemte på en prikk! Det var litt ømt og vondt, men litt godt også. Etter hvert slapp det i punktene, det ble behagelig og avslappende. Det slapp på mange vonde steder på kroppen og i hodet. Magen lagde mange lyder, men Marianne sa det var helt normalt. Timen gikk veldig fort. Jeg ville jo bare bli der lenger. Jeg fikk tid til å summe meg. Fikk ett glass vann før jeg dro. Jeg dro hjem og sov i to timer. Jeg var helt utslitt. Dagene etterpå var jeg en god del bedre og det varte over tid. Jeg tok en ny behandling etter noen uker. Siden det har jeg tatt flere behandlinger hos SOMA ved behov. Det er rett og slett behandling og velvære i ett."

Helene Ottersen

«Jeg har tatt fotsoneterapi hos SOMA fotsoneterapi med jevne mellomrom siden klinikken startet opp.

Besøkene der er en fantastisk opplevelse, det er som å være i en kokong av velvære.

Marianne er veldig dyktig, lydhør, åpen og søkende og alltid genuint opptatt av å gi skreddersydd behandling i forhold til hva som er min utfordring. Jeg har fått øreakupunktur samtidig med fotsoneterapien og tiden jeg ligger på behandlingsbenken er en udelt positiv opplevelse. Følelsen av total avslapning under dyktig behandling gjør at jeg føler meg veldig trygg og er som et nytt menneske både fysisk og psykisk når jeg er ferdig.

Anbefaler Marianne på det varmeste.»

Barbro

«SOMA fotsoneterapi er profesjonell, grundig og trygg. Tar kvinnehelse på alvor.»

Høybråten Sanitetsforening

"Marianne utstråler en ro og en trygghet i behandlingen. Hun forklarer godt og forståelig av sin kunnskap"

Dame, 52 år

Her kan det komme en ny tilbakemelding.

Her kan det komme en ny tilbakemelding